Parket Schuren

Is het de hoogste tijd voor parket schuren? Ons team van ervaren parketteurs staan voor u klaar! Kleine vervuilingen en verkleuringen op uw houten vloer zijn vaak de eerste tekenen van parket dat aan kracht verliest. In veel gevallen spelen er uit het zicht nog meer problemen, zoals grotere slijtageplekken en zelfs diepere beschadigingen. Op zo’n moment is het tijd om de hulp in te roepen van de expert in parket schuren. Ons team van ervaren parketteurs is werkzaam in de hele regio Alphen aan den Rijn en is op deze manier altijd dichtbij om uw houten vloer grondig te herstellen.

Laat uw parket stofvrij schuren

Is het tijd voor parket schuren? Dan kunt u het beste kiezen voor een volledige renovatie door team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren. We werken met de meest moderne machines, zoals het stofvrije schuurapparaat. Hiermee kunnen we uw parket nagenoeg stofvrij schuren. Zo heeft u geen hinder van los stof of houtdeeltjes en ook gaat een dergelijke renovatie veel sneller. Meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

parket schuren
parket schuren

Parket Schuren en Oliën

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vloerverwarming in hun woning te laten liggen. Gaat dit gepaard met een houten vloer, dan is het belangrijk om het juiste afwerkmiddel te kiezen. Om die reden gaan we bij Z.P. Vloeren altijd voor het oliën van parket met vloerverwarming. Hiermee voorkomen we dat het hout gaat kromtrekken of zelfs gaat scheuren als gevolg van de constante veranderingen in de temperatuur. Natuurlijk is ook het parket schuren en oliën van de vloer mogelijk in talloze schitterende kleurvariaties. Bekijk daarom snel onze kleurenwaaiers en selecteer de ideale kleur voor uw houten vloer.

Parket Schuren en Lakken

Het parket schuren en lakken is al vele eeuwen een veel toegepaste methode. De lak zorgt ervoor dat het parket niet meer zo snel beschadigt of vervuilt. Daarnaast is dit middel verkrijgbaar in heel veel variaties in zowel lichte als donkere tinten. Tevens is de lak beschikbaar in zowel glanzende als diverse matte uitvoeringen. Een behandeling met parketlak is dus ongekend veelzijdig en op deze manier kunt u uw houten vloer helemaal de gewenste uitstraling geven.

Skylt Lak

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Zo kunt u ook kiezen voor parket schuren en een behandeling met de unieke Skylt lak. Dit middel is net zo eenvoudig aan te brengen als gewone lak en beschermt uw houten vloer net zo goed. Toch is er wel een verschil merkbaar. Dit zit hem vooral in het uiterlijk. Skylt is een ultramatte pu-lak die uw houten vloer een nagenoeg onbehandelde uitstraling geeft. Deze look staat vooral heel mooi in moderne en industriële woningen. De Skylt lak is verkrijgbaar in de uitvoeringen Original en Titanium. We tonen u graag een paar voorbeelden, zodat u kunt kijken of deze Skylt iets voor u is.

Team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren

Het team van Parket Schuren Alphen aan den Rijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met houten vloer renovaties. Ook in uw woning gaan we daarom graag aan het werk om het meest sublieme eindresultaat te verzorgen. Natuurlijk is alleen de jarenlange ervaring in het vak nog niet genoeg. Daarom laten we ons regelmatig bijscholen, zodat we continu blijven leren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het parket schuren. We zijn zeer bedreven in het schuren en behandelen van vloeren in alle formaten en kunnen zelfs de meest gehavende parketvloeren weer helemaal in oude glorie herstellen.

Profiteer van ons advies op locatie en een vrijblijvende vloerinspectie

Als specialist in parket schuren in Alphen aan den Rijn en omgeving staan we natuurlijk graag voor u klaar. We zetten met plezier net een stapje extra, zodat u meer dan tevreden zult zijn over ons werk. Bent u benieuwd of ook uw houten vloer toe is aan een professionele parket renovatie? Laat dan helemaal vrijblijvend één van onze ervaren parketteurs bij u langskomen. U krijgt dan niet alleen een uitstekend advies op maat, maar ook nog eens een kosteloze vloerinspectie. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden voor het behoud van uw parketvloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Nieuwkoop- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Bodegraven- 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woubrugge- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®