Skylt Lak: Matte lak en een onbehandelde look

Is uw houten vloer toe aan een behandeling waarbij hij weer op volle kracht wordt gebracht? Dan is het tijd voor een algehele parketvloer renovatie. Het beste kunt u deze laten uitvoeren door een gespecialiseerd team, zoals team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren. Vanzelfsprekend zijn uw persoonlijke voorkeuren leidend. Zo kunt u onder meer kiezen voor een volledige schuursessie met aansluitend een behandeling met Skylt lak. Dit product beschermt uw gerenoveerde houten vloer net zo goed als andere soorten coatings. Het grote verschil zit hem vooral in de uitstraling.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra matte PU Lak

Skylt is een hoogwaardige PU laksoort uit de collectie van Rigostep. De lak is ultra mat en geeft uw houten vloer een onbehandelde aanblik. Een groot verschil met conventionele laksoorten is dat Skylt lak niet in de polish hoeft te worden gezet. Zo kunnen er kleine oneffenheden als krasjes en vlekjes ontstaan, maar dit is niet erg. Deze zorgen juist voor een unieke uitstraling op uw parketvloer. Skylt is een ideale keuze voor in interieurs waar een ruig randje geen probleem is. Denk bijvoorbeeld aan industrieel ingerichte woningen, appartementen of lofts.

Een vakkundige parket renovatie met Skylt lak

Ook een behandeling met Skylt lak is een perfecte manier om uw gehavende houten vloer weer op kracht te brengen. Zoals altijd beginnen we met het gefaseerd schuren van uw parket. Op deze manier kunnen we zowel de oppervlakkige als de diepere schade effectief verwijderen. Hierna brengen we de Skylt lak in uw favoriete uitvoering aan op het hout. Zo maken we uw parketvloer gereed voor de toekomst en dus ook voor vele extra jaren van woonplezier.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Skylt Conditioner – Voor periodiek onderhoud van uw vloer

Net als iedere andere houten vloer moet ook een met Skylt behandelde parketvloer regelmatig onderhouden worden. U kunt dit zelf doen of het werk aan ons team uitbesteden. In ieder geval is het belangrijk om bij het periodieke onderhoud de speciale Skylt Conditioner te gebruiken. Hiermee wordt uw parketvloer goed gereinigd zonder dat de Skylt coating wordt aangetast. De Skylt Conditioner is verkrijgbaar als gewone flacon en in sprayvorm voor nog meer schoonmaakgemak.

Advies omtrent Skylt lak voor uw vloer? Onze parketteur adviseert u graag!

Wilt u weten of een behandeling met Skylt lak ook voor uw houten vloer de beste keuze is? Spreek dan vandaag nog een vloerinspectie af met één van onze parketteurs. Tijdens een grondige inspectie en beoordeling van uw vloer gaat hij met u in gesprek over uw voorkeuren en de gewenste aanblik. Op deze manier kunnen we u optimaal en helemaal op maat adviseren. Zo kunt u vervolgens kiezen voor de perfecte parket renovatie bij u thuis in Alphen aan den Rijn of omgeving. Natuurlijk kunt u via onze website ook direct een offerte op maat aanvragen voor een behandeling van parket schuren en Skylt lakken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=