Professionele parket renovatie Alphen aan den Rijn

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een houten vloer in uw woning. Als hij dan eenmaal een aantal jaren ligt, zult u langzamerhand steeds meer oneffenheden op uw vloer zien. Hierbij gaat het niet alleen om kleine vervuilingen of verkleuringen, maar ook om grovere slijtage. Gelukkig is de redding altijd nabij. Kies gewoon voor een professionele parket renovatie door ons ervaren team uit Alphen aan den Rijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw houten vloer weer net zo mooi als in het begin wordt

Vele afwerkingen mogelijk

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen gedachten en wensen bij een volledige parket renovatie. Dan is het goed om te weten dat we voor u elke denkbare vloerafwerking kunnen verzorgen. U heeft de keuze uit tientallen lichte en donkere, glanzende en matte coatings. Verder bent u bij ons helemaal vrij om te kiezen voor een beschermende toplaag van lak, Skylt lak, hardwax of olie. Natuurlijk geven we u op dit gebied graag een aantal tips en een advies op maat. Hiervoor komen we graag even bij u langs. We beoordelen uw parketvloer, kijken wat hij nodig heeft en kunnen u aan de hand hiervan gerichte tips geven.

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Nieuwkoop- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Bodegraven- 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woubrugge- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Waarom kiezen voor een parket renovatie?

Door een parket renovatie in uw woning te laten uitvoeren maakt u de vloer gereed voor de toekomst. Als de oneffenheden en beschadigingen worden aangepakt komt uw vloer weer op volle sterkte. Hierna geven we het parket een nieuwe beschermlaag met het middel van uw voorkeur. Dit zorgt ervoor dat vloeistoffen, vuil, harde schoenzolen en zware meubels uw vloer niet meer opnieuw kunnen beschadigen. Door te kiezen voor het volledig renoveren van uw houten vloer in Alphen aan den Rijn hoeft u geen nieuwe vloer te kopen en dus bespaart u veel geld.

parket renovatie

De voordelen van parket renoveren door ons team

Gaat u voor een professionele aanpak en het best mogelijke eindresultaat? Kies dan voor een parket renovatie door team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren. We beschikken over een ruime ervaring in het vak en kunnen houten vloeren in alle voorkomende vormen en uitvoeringen geheel reviseren. Inmiddels zijn we al weer 20 jaar werkzaam in het vak, maar natuurlijk zorgen we ervoor dat onze werkwijze met de tijd meegaat. Zo werken we altijd met de meest moderne en hoogwaardige middelen en gebruiken we de methode stofvrij schuren.

Een afspraak maken

Wilt u uw parket ook de best mogelijke behandeling geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt direct een offerte aanvragen voor uw parket renovatie in Alphen aan den Rijn of eerst een vrijblijvende vloerinspectie laten uitvoeren. Heeft u liever eerst nog wat meer tips en adviezen? Ook dan staan onze ervaren parketteurs voor u klaar. Vul daarom snel het contactformulier in en laat ons weten op welke manier we u van dienst mogen zijn.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=