Parket schuren Woubrugge

Is de houten vloer in uw woning niet alleen behoorlijk verkleurd en vervuild, maar ook nog eens aardig versleten? Dan bent u misschien bang dat u de hele vloer eruit moet gooien en nieuw parket moet leggen. Gelukkig is dat in de meeste gevallen beslist niet nodig. Een simpele ingreep door team parket schuren Woubrugge van Z.P. Vloeren duurt slechts één of twee dagen en maakt zelfs het meest beschadigde parket weer als nieuw. Voor de mooiste resultaten kunt u het werk het beste overlaten aan experts. Onze ervaren parketteurs staan op dit punt volledig voor u klaar.

Parket schuren Woubrugge? Z.P. Vloeren specialist!

Ons team is werkzaam vanuit de regio Alphen aan den Rijn en daarom zijn we ook voor het parket schuren van uw vloer in Woubrugge altijd in de buurt. We werken uitsluitend met ervaren parketteurs in eigen dienst. Zo bent u altijd zeker van een hoogwaardige parket renovatie voor een eerlijke prijs. We werken elke week weer voor andere klanten en daarom weten we dat iedereen zijn eigen voorkeuren en wensen heeft. Het is dan ook fijn om te weten dat we uw parket na het schuren op elke denkbare wijze kunnen afwerken.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Nieuwkoop- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Bodegraven- 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woubrugge- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Parket schuren en oliën

Ligt er onder uw parketvloer een aangename vloerverwarming? Dan zorgen we natuurlijk eerst dat oud vuil en aanwezige beschadigingen volledig worden verwijderd. Daarna is het tijd voor het opnieuw beschermen van uw parket. Bij houten vloeren geeft parket schuren en oliën de meest natuurlijke uitstraling. Onze hoogwaardige parketolie beschermt het hout tegen vervelende zaken als scheuren en kromtrekken. Als uw houten vloer niet goed beschermd is, kan hij onherstelbaar beschadigen als gevolg van grote temperatuurwisselingen in het parket. Uiteraard voorkomt de geoliede toplaag ook nieuwe vervuilingen en slijtage.

parket schuren Woubrugge

Parket schuren en lakken

Wilt u kunnen kiezen uit tientallen schitterende kleuren en coatings in zowel glans als mat? Dan is parket schuren en lakken ideaal voor u! Tijdens een adviesmoment en vloerinspectie bij u thuis kunt u aan de hand van onze kleurenwaaiers de perfecte nieuwe kleur voor uw houten vloer kiezen. Hierna kunt u direct een behandeling inplannen. Wederom zorgt het schuren ervoor dat oude schade weggehaald wordt en geeft de lak uw parket vervolgens een nieuwe, optimale bescherming. Zo wordt zijn kwaliteit niet alleen behouden, maar ook versterkt.

20 jaar ervaring in Parket Schuren in Woubrugge

Ervaring is erg belangrijk bij wanneer wij over gaan tot parket renovatie. Alleen zo zorgen we ervoor dat uw parketvloer op de juiste wijze wordt aangepakt en dat hij echt mooier wordt dan ooit tevoren. We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met parket schuren Woubrugge en zijn een echte allround parketspecialist. Hiermee is uw keuze voor ons team tegelijkertijd een keuze voor puur vakmanschap en een enorm hoge kwaliteit bij het geheel herstellen van uw houten vloer. Plan dus snel een afspraak bij ons in en zorg ervoor dat uw parketvloer weer jaren meegaat!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=