Parket Schuren en Oliën

Door te kiezen voor een professionele renovatiebeurt kunt u er voor zorgen dat uw bestaande houten vloer nog heel lang meegaat. Kies vooral voor parket renoveren door een doorgewinterd en ontzettend ervaren team, zoals team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren. Wij zorgen ervoor dat het parket schuren en oliën op de perfecte wijze wordt uitgevoerd. Uw houten vloer zal gaan stralen zoals hij nog nooit eerder heeft gedaan en het zal zijn alsof u een heel nieuwe parketvloer heeft laten leggen.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Wilt u uw parket renoveren? Dan heeft u uiteraard de keuze uit verschillende opties. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling en een vereenvoudigd onderhoud? Dan is parket schuren en oliën de ideale oplossing. Een ander groot voordeel van een afwerking met olie is dat eventuele kleine oneffenheden die op uw vloer ontstaan heel gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt met een heel klein beetje olie. Verder zorgt de behandeling er natuurlijk ook voor dat uw parket goed beschermd wordt tegen verkleuringen, schade van allerlei aard en verontreiniging. Olie zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling en is eenvoudig plaatselijk bij te werken. Voor nu en in de toekomst is de kwaliteit van uw parketvloer gewaarborgd. U kunt kiezen voor meer dan 35 verschillende kleuren olie.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Nieuwkoop- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Bodegraven- 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woubrugge- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Voordelen van Parket Schuren en Oliën

Dankzij een renovatie van uw vloer middels Parket Schuren en Oliën kunt u uw vloer beschermen en tegelijkertijd laten opknappen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 30 kleuren olie. Bent u op zoek naar het meest uitmuntende resultaat bij uw parket schuren en oliën? Kies dan direct voor team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren. Onze medewerkers zijn niet alleen goed opgeleid en in het bezit van de nodige certificeringen, maar ook beschikken we over ruim 20 jaar ervaring met parket schuren en oliën bij alle soorten houten vloeren.

parket schuren en oliën

Tips na een uitgebreide parket renovatie

Heeft u gekozen voor parket schuren en oliën of één van onze andere professionele parket renovaties? Dan is het belangrijk dat u uw vloer goed blijft onderhouden. Dit draagt bij aan het behoud en een veel langere levensduur van uw parketvloer. Zo is het verstandig om meerdere keren in de week uw houten vloer schoon te maken. Dagelijks even de vloer vegen of stofzuigen is natuurlijk nog beter. Verder kunt u het beste speciale reinigingsmiddelen en onderhoudsolie speciaal voor geoliede vloeren gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de beschermende olielaag wordt aangetast. Voor het wegpoetsen van grotere vlekken is een speciale vlekken verwijderaar een handig product. Haal vlekken bij voorkeur ook zo snel mogelijk weg, zodat ze niet in de vloer kunnen trekken.

Ook uw vloer laten schuren en oliën? Vraag ons om advies en een vloerinspectie!

Wilt u precies weten wat parket schuren en oliën voor uw eigen houten vloer kan doen? Maak dan snel een afspraak voor een volledig vrijblijvende inspectie van uw vloer door onze specialisten. We spreken samen een moment af dat u goed uitkomt en beoordelen dan onder meer de huidige staat van uw parketvloer. Op basis hiervan kunnen we u een passend advies geven omtrent het parket schuren en het opnieuw behandelen. Vanzelfsprekend is een professionele vloerinspectie door ons team geheel gratis.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=