Parket Schuren en Lakken

Kunt u de beschadigingen en lelijke verkleuringen op uw houten vloer niet langer aanzien? Dan is het tijd om de vakmannen van team Parket Schuren Alphen aan den Rijn van Z.P. Vloeren te laten langskomen. We luisteren goed naar uw wensen en voorkeuren, bekijken de staat van uw houten vloer en komen zo tot de beste oplossing op maat. U heeft bij ons de keuze uit verschillende hoogstaande behandelingen, waaronder parket schuren en lakken.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Er zijn verschillende redenen waarom juist parket schuren en lakken een goede keuze is voor uw vloer. Zo hebben geschuurde en gelakte houten vloeren maar heel weinig onderhoud nodig. Daarnaast is uw parketvloer na de behandeling ook ontzettend goed beschermd tegen vocht en vuil. Natuurlijk valt er nog wel eens wat vuil of een druppel water op de vloer, maar de coating zorgt ervoor dat deze het hout niet kunnen aantasten. Op deze manier gaat uw vloer langer mee en blijft hij vooral ook veel langer mooi.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Kantoor Alphen aan den Rijn – 150 m² Schuren en Oliën (Royl)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Herenhuis Nieuwkoop- 45 m² Schuren en lakken (Skylt)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Kantoor Bodegraven- 60 m² Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Project:
Woning Woubrugge- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door ZP Vloeren®

Advies op maat omtrent Parket Schuren en Lakken

Uiteraard komen we ook graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren omtrent de beste keuzes bij een parket renovatie. Kies bijvoorbeeld voor parket schuren en lakken. U kunt ons onder meer inschakelen voor het uitvoeren van een vloerinspectie bij u thuis. Dit is gratis en vrijblijvend. Tijdens de inspectie van uw vloer kunnen we de staat van het parket beoordelen en kunnen we een behandelplan op maat samenstellen. Natuurlijk horen we graag ook uw eigen wensen, zodat we deze bij het plan kunnen inpassen. Vanzelfsprekend kunt u tijdens dit bezoek ook bij onze parket specialisten terecht voor een uitstekend advies omtrent de diverse mogelijkheden en natuurlijk de behoeftes van uw parketvloer.

parket schuren en lakken

Enthousiast en zeer ervaren team van parketteurs

Parket schuren en lakken is mogelijk op verschillende manieren. Het is vooral belangrijk dat u het werk overlaat aan een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet u zeker dat u uw houten vloer de allerbeste behandeling geeft. Al onze medewerkers zijn ervaren parketteurs met veel ervaring en liefde voor het vak. Inmiddels staat onze teller al weer op ruim 20 jaar ervaring met parket schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren in alle voorkomende houtsoorten.

Tips na een algehele parket renovatie

Huurt u ons in voor uw parket schuren en lakken? Dan bent u natuurlijk verzekerd van een vakkundige en professionele parket renovatie. We begrijpen als geen ander dat u uw houten vloer hierna zo lang mogelijk in deze uitstekende staat wilt houden. Hiervoor is goed en vooral regelmatig parket onderhoud van groot belang. Als u wilt kunt u het onderhoud aan uw vloer aan ons team uitbesteden. Doet u het liever zelf? Dan wijzen we u er graag op dat u bij het reinigen van uw gelakte houten vloer een geschikt schoonmaakmiddel dient te gebruiken. Een goed voorbeeld is parketreiniger voor gelakte parketvloeren. Daarnaast komt het uw vloer ook ten goede als u hem met wat polymeer voedt.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=